Markera scorer med många spelare
  • Så jag har börjat spela lite Blackbox på FUMBBL, typ en match per dag. Är en väldigt bra sida det där. Det händer att man förlorar, och det är då man lär sig. Man grämjer sig och ältar, vad gick fel, hur skulle jag spelat istället. Möte Chainsaws Wood elf med mina Dorfs och han gjorde 0-1 i turn 15. Dvärgar har således en 2-turner för lika. Lyckas spela fram detta läge:
    image

    Han misslyckas blitza omkull runnern (slog both down och både runnern och wardancern har block) och när min tur börjar ser det ut som följer:
    image

    Jag spelar detta fel med att blitza ner runnern till endzone och försöka 5+ passa ner bollen. Som ni alla ser är ju blitzern lättare att både få lös med hjälp av trollslayern, att passa till och den har sedan en sportmössa att blitza sig igenom försvaret med assist från slayern. Hursom är min fråga, hur skulle Chainsaw markerat detta när han missade blitzen på runnern. De spelare vid LoS som inte ställde sig upp var stunnade. Skriv era bästa förslag.
  • Gillar dina små utmaningar. Så fortsätt med det. Ska grubbla lite på det innan jag somnar och tar en närmare titt imorgon.