RAGE IV - vintern 2014
 • Välkommen till Rage säsong 4. Här nedan skrivs endast anmälningar, tack.
  Seriestart 29/8. Anmälningstid till kl 1800 den 28/8.

  Under vintern drar vi ner i underjorden för att spela RAGE i dvärgarnas mest fabulösa grott-arenor. Franchise-varianten av Dungeonbowl är nu öppen för de stora lagen och spelas uteslutande i vanliga arenor, och priset är ett specialkontrakt med Collage of Magic som gäller under början av nästa säsong. Collage-dungeonbowl spelas fortfarande i tunnlar och grottor enligt de klassiska reglerna, och vi kommer även att få uppleva drabbningar mellan skolorna som ett sidoevent under säsongen.
  För de mindre lagen spelas World Edge Superleague, inte lika publikdragande som Dungeonbowl, men sponsringen från Bugmans är ändå något som de flesta spelare/coacher/staber/ägare är beredda att kämpa till sista blodsdroppen för att vinna.
  Naggaroth Open är vinterns cup. Om hösten i Albion är något som de flesta blir deprimerade över, är vintern i Naggaroth ungefär på samma nivå, men mer i ren förskräckelse. Även om Abyssen nu är till största delen övertäckt så de värsta snöstormarna undviks, är risken för att stöta ihop med Naggaroths blodtörstiga befolkning under uppehället, eller om man skulle råka ut för det hemska ödet att bli crowdsurfad, inget att skratta åt
 • Så finns det några Skånebor som känner för att rulla tärning i vinterkylan så ses vi på planen.

  Dungeonbowl: ca 7 matcher

  World Edge Superleague: ca 4 matcher, low TV teams liga

  Naggaroth Open: cup stege, utslagning

  Välkomna!!!