Re-Draft/Downtime
 • Lite nyfiken på folk tankar generellt och framför allt hur andra ligor upplever den? Vi har haft diskussioner genom åren vad som är det bästa alternativet för att minska stora "TVglapp" i ligan, samt undvika monsterlagen.
  Vad folk hos oss oftast vill ha så är det roster/ras-skillnaderna som gör lagen unika men samtidigt behålla ligans karaktärer.
  Vilka TVspann upplever ni de är störst, utan att säga 1000k då. Eller kanske snarare hur länge finns egenheterna kvar innan alla har alla skills? Eller forcerar lägre TV ett mer likriktat skillval?

  Vi går in i vår 3:e säsong, så har inte hunnit se så mycket. Någon som hunnit med ett gäng säsonger än och isf hur har de gått för er? Skillnader för boll/bash-lag?

  Ursäkta om det blev en riktigt luddig post, skyller på att det är alldeles för tidigt på morgonen. Men trålar alltså efter all möjlig feedback kring Re-Draften. :)
 • Har märkt att i vår liga har några tyngre lag planer på att sälja av sina stadiums för att få extra cash till redraft.

  Många lag kör sin 3:e säsong och det blir intressant att se redraften nu i sommar där några spelare 'wants to retire' vilket blir 60k extra.

  Det blir nog drops i lagen vid 3-4 säsongers spel.

  Vi har inte några monsterbash lag i ligan.
 • stashman said:

  Har märkt att i vår liga har några tyngre lag planer på att sälja av sina stadiums för att få extra cash till redraft.

  Många lag kör sin 3:e säsong och det blir intressant att se redraften nu i sommar där några spelare 'wants to retire' vilket blir 60k extra.

  Det blir nog drops i lagen vid 3-4 säsongers spel.

  Vi har inte några monsterbash lag i ligan.  Vi införde regler att man inte får sälja sin stadium vid redraft för att minska det cheesandet i stockbowl.
 • Generellt gillar jag redraften, tycker dock att vi i stockbowl spelar precis lite för få matcher per säsong men men... (tycker nog att man ska spela 10-15 matcher medans vi har 8-10 matcher innan redraft hos oss)

 • razta said:

  Generellt gillar jag redraften, tycker dock att vi i stockbowl spelar precis lite för få matcher per säsong men men... (tycker nog att man ska spela 10-15 matcher medans vi har 8-10 matcher innan redraft hos oss)  I tLoEGBBL är säsongen 11 matcher samt ev 3 för slutspel, så de känns rimligt. Tänkte oss iafatt ReDraften skulle ge 140-160 typ. Kör ju inte med stadium heller.