Timing: scatter/ko
  • Hej regel mästare
    Vi hade en fråga igår om timingen scatter för boll kontra ko.
    Vi hade en situation igår där jag knockade bollhållare. Gör man klart knocken först (armor och injury roll) och sen scatter? Eller gör man scatter sen armor/injury?

    Vi spelade att knocken görs först vilket gjorde att bollen när sen stutsat klart (efter ca 4 försök till att fånga) landade i den nu döde bollhållarens ruta Och stannade där.
    Gjorde vi rätt?
  • Japp, enligt vad jag har läst/lärt mig så är det precis så man gör.
  • Morn82 said:


    Gjorde vi rätt?



    Ja